Nimic nu spune vară mai mult decât o petrecere în gradină, în aer liber, pentru a crea momente speciale. Acestea sunt versatile și usor de adaptat pentru diferite tipuri de ocazii: fie pentru o zi de naștere, o petrecere cu prietenii sau cu partenerii și colegii de muncă.
Îți punem la dispoziție grădina noastră cu piscină, unde tu și invitații tăi vă puteți relaxa, petrece și socializa și îți pregătim un meniu cu preparate delicioase, pe gustul tuturor. Echipa noastră se va ocupa de tot ce ai nevoie!

Vrem să dai o petrecere pe cinste! Pentru a avea parte de o petrecere cu totul deosebită îți propunem pachetele noastre opționale, foarte potrivite pentru petrecerile în aer liber. Răcoritorul Lemonade Bar din care să savurezi alături de cei dragi o limonadă rece și proaspătă sau renumitele display-uri pe bicicletă: Ice cream Bike cu înghețată delicioasă și răcoritoare și Candy Bike-ul cu dulciuri gustoase realizate artizanal. Nu trebuie ratat savurosul Burger Bar, care cu siguranță va fi pe placul tuturor sau Salad Bar-ul, unde invitații tăi își pot creea propria salată dintr-o gamă diversă de ingrediente și dressing-uri.

GALERIE FOTO / VIDEO

CONTACT

Trimite cererea: